mpreună cu Consiliul pentru Acreditarea Serviciilor de Sănătate din Africa de Sud (COHSASA) și Mediclinic International, ISQua a fost încântată să găzduiască a 36-a Conferință Internațională din Cape Town.

Unul dintre elementele cheie de la conferința din acest an a fost întrebarea „De ce au nevoie oamenii de fapt pentru a fi sănătoși?”, Adresată de vorbitorul plenar, Rocco Perla.

Sosire Cape Town:

Cape Town venim la ISQua’s 36th International Conference 2019! Romania a fost invitata sa participe!
La categoria E-Sanatate si Inovare, sistemul informatic MediQApp, este prezentat celor peste 170 de tari participante la eveniment!

Ziua 1:

DA, MediQApp apreciat internațional! Mulțumim ISQua! Stimă și deosebită considerație Dr. Peter Lachman CEO ISQua.

Ziua 2:

Prezența românească la înălțime.

Ziua 3:
Vizita spital Mediclinic Panorama Cape Town:

Mediclinic Panorama este un spital multidisciplinar de 400 de paturi pentru îngrijiri acute situat în Panorama, Cape Town. De la deschiderea sa în august 1986, spitalul sa stabilit ca un spital de recomandare pentru Cape Town Metropole și zonele înconjurătoare cu trimiteri din Namibia. A fost primul spital construit de Mediclinic Africa de Sud. De la înființare, succesul spitalului s-a datorat personalului său profesionist și dedicat, medicilor cu înaltă calificare și personalului de sprijin.

ro_RORO