Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conferința Internațională „ISQua și Managementul Calității din România”

30 septembrie, 2020 @ 14:00 - 15:00

Gratuit

ISQua și Managementul Calității din România

Sub egida Academiei Oamenilor de Știință din România

Invitat conferință Dr. Peter LACHMAN, CEO Societatea Internațională de Managementul Calității în Sănătate (ISQua)

Sunt asteptati sa participe factorii decizionali din unitățile sanitare publice și private, responsabilii cu Managementul Calității, medici si personal din spitale, inclusiv evaluatori ANMCS, în vederea integrarii conceptelor E-Health si E- Learning prin MediqApp pentru un sistem medical funcțional.

Obiectivul principal al conferinței este schimbul de bune practici în digitalizarea managementului calitatii din unitatile sanitare si educație de la distanta, precum și prezentarea versiunii 4.0 MediQapp.

Aplicatia este dezvoltata pentru desfăşurarea proceselor din spital, cu randament si productivitate, respectand distantarea sociala, cu impact pozitiv la momentul evaluarii ANMCS.

Prezenţa specialistului de nivel international pe multe domenii contribuie la crearea unui cadru dinamic, complex şi creativ de desfăşurare a conferinţei, focalizată pe tema digitalizarii Calitatii din spitale.

Conferința va aborda teme de actualitate, precum:

  • Noile tehnologii in digitalizare fac diferenta in Era Covid
  • MediQApp Versiune 4.0 adaptat nevoilor actuale ale spitalelor romanesti – solutie optima pentru Productivitate si Randament prin Distantare Sociala in spitale
  • Instrumente de finantare pentru spitalele si clinicile medicale romanesti
14:00 – 15:00
Înregistrarea participanților/Welcome Coffee
Pentru prima data in Romania, Dr. Peter LACHMAN, CEO Societatea Internationala de Managementul Calitatii in Sanatate (ISQua) participa la evenimentul on-line ”ISQua si Managementul Calitatii din Romania”, unde va transfera experienta si bunele practici a celor peste 180 de state membre ISQua, in care sistemele de sanatate se confrunta cu diverse situatii in digitalizare si integrarea dintre E-Sanatate si E-Invatare.


Compania Calitakropolis lanseaza versiunea 4.0 a singurei aplicatii digitale din Romania – MediQApp cu functionalitati imbunatatite si securitate de top international.


In situatia actuala a pandemiei cu SARS-COV-2, se propune pachetul BASIC SPECIAL- varianta soft pentru unitatile sanitare din Romania, care structureaza continuitatea proceselor, cu distantare sociala intre colegii practicieni din Sanatate.


Aplicatia inovativa MediQApp pentru managementul calitatii din spitale genereaza o diminuare semnificativa a costurilor pregatirii in vederea acreditarii Autoritatii Nationale de Managementul Calitatii in Sanatate (ANMCS), si solutioneaza orice risc al amenzilor, cu rezultate optime la oricare control desfasurat de autoritati.


Organizatorii Conferintei Internationale „ISQua si Managementul Calitatii din Romania” sunt: Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, Compania Calitakropolis si Institutul de Studii, Cercetare, Dezvoltare şi Inovare al Universitatii “Titu Maiorescu” Bucureşti.


Conferinta se adreseaza decidentilor din unitatile sanitare ale sistemului medical (manageri, directori), medicilor si personalului medical in general, inclusiv evaluatorilor ANMCS de servicii de sanatate.


Temele abordate in cadrul conferintei

  • Noile tehnologii in digitalizare fac diferenta in Era Covid
  • Inovarea software MediQApp in Managementul Calitatii la Versiunea 4.0
  • Pachetul BASIC SPECIAL pentru unitatile sanitare din Romania, cea mai simpla abordare a MediQapp
  • Instrumente de finantare pentru spitalele si clinicile medicale romanesti in Era COVID

Dr. Peter LACHMAN
CEO ISQua

Jr. Adriana Adina Manolache
Consultant în Malpraxis Medical

Dr. Camelia Petrescu
Cercetător ȘtiințificPrezentarile speakerilor şi discuţiile purtate ulterior vor fi transmise online participanţilor.

Pentru înscriere se face click pe butonul VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU de mai jos și se completează formularul pentru a confirma participarea.

Link-ul de accesare a webinarului se va transmite participantilor inscrisi cu o zi inainte

Evenimentul se desfasoara in Bucuresti, Str. Ilfov nr. 3, sediul Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.

Contact: Adina Manolache | +40.728.318.066 | calitakropolis@gmail.com.

Detalii

Data:
30 septembrie, 2020
Timp:
14:00 - 15:00
Preţ:
Gratuit

Loc de întâlnire

Online
România + Harta Google

Organizator

Calitakropolis
Email:
calitakropolis@gmail.com
Sit web:
www.calitakropolis.ro

Ne pare rău! Nu vă mai puteți înscrie la acest eveniment.

ro_RORO