Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Istoric Evenimente

Digitization of the healthcare system was once merely about making work easier, having tracking abilities, and keeping up to trend. However, the Covid-19 pandemic has made it a MUST moving forward. With AI in place, data analytics has impacted all areas of healthcare. With movement control orders in place, fear has also caused the rapid shift of addressing patients from traditional to remote mode as high pertinence. This has become even more a requirement for the vulnerable population  including the elderly ones and those with pre-existing medical conditions whom are unable to be present at healthcare facilities. With high  contagious risks in place, they could not receive equal treatment and diagnoses as in the remote setting while at the same time, healthcare providers were also in need of  attending their patients on a regular basis.

MediQApp, prima și singura aplicație românească de management al calității destinată tuturor unităților sanitare din România, poate fi instrumentul de care avem nevoie pentru optimizarea completă a felului în care gestionăm toate operațiunile din cadrul spitalelor.

Învățarea de la COVID-19, Transformarea serviciilor de sănătate”, o oportunitate online unică de a interacționa cu comunitatea internațională sau cu serviciile de sănătate pentru a se uni în scopul sprijinirii reciproce în această pandemie și pentru a împărtăși și a discuta despre experiențe, provocări, perspective și soluții.

26 – 28 octombrie 2020, Coreea de Sud
Evenimentul internațional HIRA din Coreea de Sud, unde am participat cu lucrarea MediQapp versiunea 4.0, în care am împărtășit bune practici ale României în lupta împotriva Covid-19.
Pentru prima data în România, Dr. Peter LACHMAN, CEO Societatea Internațională de Managementul Calității în Sănătate (ISQua) a participat la evenimentul on-line ”ISQua și Managementul Calității din România”, unde a transferat experiența și bunele practici ale celor peste 180 de state membre ISQua, în care sistemele de sănatăte se confruntă cu diverse situații în digitalizare și integrarea dintre E-Sănătate și E-Învățare. Compania Calitakropolis a lansat versiunea 4.0 a singurei aplicații digitale din România – MediQApp cu functionalități îmbunătățite și securitate de top internațional.

Conferinta nationala online „E-HEALTH PRIN MEDIQAPP UN SISTEM MEDICAL FUNCTIONAL” sub egida „Valentele Feminitatii” gazduita de Academia Oamenilor de Stiinta din Romania.

Echipa de la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa este la datorie!

Comitetul Stiintific al Conferintei Internationale ISQua organizata in 8-10 februarie 2021 in Florenta, Italia a acceptat lucrarea stiintifica romaneasca ” MediQApp la interfața dintre big data și sistemul românesc de sănătate inteligent” sa fie prezentata in cea de a 37-a editie „Emotion, Inspiration and Creativity Pathways to Global Health Quality”.

Conferinţa Internaţională “EDUCAŢIE ŞI CREATIVITATE PENTRU O SOCIETATE BAZATĂ PE CUNOAŞTERE”

30 septembrie 2019

Anul acesta aniversăm 155 de ani de parteneriat între sistemul cameral, mediul de afaceri și instituțiile publice.

Împreună cu Consiliul pentru Acreditarea Serviciilor de Sănătate din Africa de Sud (COHSASA) și Mediclinic International, ISQua a fost încântată să găzduiască a 36-a Conferință Internațională din Cape Town.

5 septembrie 2019, Palatul Parlamentului

Eveniment de marcă – International Business Forum din 5 septembrie 2019 – Participarea la eveniment de nivel internațional care urmărește oportunități pentru dezvoltarea capacității de export și a investițiilor românești pe piețele externe.

27 – 28 februarie 2019, Spitalul Clinic de Urgență „Avram Iancu”, Oradea

Eveniment la care participă factorii decizionali din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Avram Iancu”, responsabilii cu Managementul Calității, desemnați în pregătirea evaluării în vederea acreditării la E-Health prin MediqApp, un sistem medical funcțional.

20 februarie @ 13:00 – 15:00, Amfiteatrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, Galați

Eveniment la care participă factorii decizionali din unitățile sanitare publice și private, responsabilii cu Managementul Calității, desemnați în pregătirea evaluării în vederea acreditării la E-Health prin MediqApp, un sistem medical funcțional.

22 noiembrie @ 09:00 – 15:00, Complex CARO, Sala Eminescu, București

Lansarea aplicației inovative în managementul calității din sănătate. MediQApp este prima și singura aplicație românească de management al calității în sănătate destinată tuturor unităților sanitare din România.

ro_RORO