• Conferința Internațională „ISQua și Managementul Calității din România”

    30 septembrie @ 14:00 - 15:00 at Online

    Lansarea aplicației inovative în managementul calității din sănătate. MediQApp este prima și singura aplicație românească de management al calității în sănătate destinată tuturor unităților sanitare din România, care optimizează complet modul de gestionare a tuturor operațiunilor privind calitatea din cadrul spitalelor, un inst...

Istoric Evenimente

5 septembrie 2019, Palatul Parlamentului

Eveniment de marcă – International Business Forum din 5 septembrie 2019 – Participarea la eveniment de nivel internațional care urmărește oportunități pentru dezvoltarea capacității de export și a investițiilor românești pe piețele externe.

27 – 28 februarie 2019, Spitalul Clinic de Urgență „Avram Iancu”, Oradea
Eveniment la care participă factorii decizionali din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Avram Iancu”, responsabilii cu Managementul Calității, desemnați în pregătirea evaluării în vederea acreditării la E-Health prin MediqApp, un sistem medical funcțional.

20 februarie @ 13:00 – 15:00, Amfiteatrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, Galați

Eveniment la care participă factorii decizionali din unitățile sanitare publice și private, responsabilii cu Managementul Calității, desemnați în pregătirea evaluării în vederea acreditării la E-Health prin MediqApp, un sistem medical funcțional.

22 noiembrie @ 09:00 – 15:00, Complex CARO, Sala Eminescu, București

Lansarea aplicației inovative în managementul calității din sănătate. MediQApp este prima și singura aplicație românească de management al calității în sănătate destinată tuturor unităților sanitare din România.
ro_RORO
en_GBEN ro_RORO