MediQApp

Prin atâția ani de experiență și cunoștințe în domeniul managementului spitalelor,
facilităm eficient pregătirea în vederea acreditării

Digitalizarea MediQapp Aduce Profesionistul La Performanța Cea Mai Bună
în Managementul Calității Serviciilor de Sănătate și Acreditare

About us RO

MISIUNE

Misiunea noastra este să punem la dispoziție experiența, cunoștințele și întreaga noastră capacitate de inovare pentru a oferi soluții adaptate cerințelor clienților noștri.

VIZIUNE

Deschiderea firmei pentru abordarea de noi domenii și piețe de desfacere pentru produsele realizate, ia în considerare toate contribuțiile potențiale ale furnizorilor și partenerilor de afaceri, promovând relații de colaborare cu aceștia.

OBIECTIVE

Excelența în afaceri prin Profesionalism și  Îmbunătățirea continuă. Modelarea modernă către plus valoare prin Receptivitate și Orientarea către inovare.

LOCAȚII

Compania deține sedii în Galați și București însă întreaga activitate se desfășoară în incinta clinicilor / cabinetelor medicale și a spitalelor publice și / sau private din România.

RECUNOAȘTERE NAȚIONALĂ

MediQapp a primit Premiul de Excelenţă INOVAŢIA MEDICALĂ A ANULUI 2021, fiind prima și singura aplicație românească de Management al Calității în Sănătate pentru unitățile din România, care optimizează complet managementul operațiunilor de calitate din spitale. Produsele Calitakropolis şi sistemul software MediQapp dețin protecție ORDA și WIPO, EUIPO, OSIM, recunoscându-se astfel elementele de inovare care gestionează managementul calității, acreditarea spitalelor, instruirea internă și analiza de riscuri generale şi/sau clinice. Manolache Adriana, Drd. Şcoala Doctorală Titu Maiorescu, CEO Companie, este Membru ISQua, Directorul Centrului “Calitate în Sănătate” în Institutul European de Cercetări Multidisciplinare din România, membru fondator al Asociației pentru Managementul Calității din România (AMCS), timp de 10 ani Evaluator ANMCS, auditor clinic recunoscut ANMCS şi auditor de calitate şi mediu recunoscut internațional de către IRCA și IEMA.

RECUNOAȘTERE INTERNAȚIONALĂ

Calitakropolis este Membru Instituţional ISQua din 2019 până în prezent, Partener- Sponsor Bronz la Federaţia Internaţională a Spitalelor IHF, Partener Instituţional la 3Novex Global, cu participări naţionale şi internaţional de referinţă în mai multe domenii, cu preponderenţă în Managementul sanitar, E-Learning si Politici privind Standardele internaţionale de Acreditare. Acreditări şi certificate WIPO şi EUIPO protejează drepturile de proprietate intelectuală recunoscând inovaţia la nivel internaţional. Am reprezentat cu onoare România în multe manifestări internaţionale, evenimente de top în întreaga lume, cercetarea ştiințifică desfaşurată de echipa noastră conducând la promovarea internaţională a conceptului MediQapp în lume.

TESTIMONIALE

Dear Adriana, On behalf of the team at ISQua, I wanted to take this opportunity to welcome your organisation, Calitakropolis S.R.L., as a new Institutional Member. We are delighted that you have joined, and if the team or I can be of any assistance, please do not hesitate to contact us.
Dr. Peter Lachman
CEO International Society for Quality in Health Care (ISQua)
Știu că mai am foarte multe de învățat dar țin să vă mulțumesc pentru răbdare și ajutor! Vă îmbrățișez!
Straton Nicoleta
Asistent șef Secția exterioară Cronici Ianca
Județul Brăila
Am identificat din documentele noastre cum stam. Vă mulțumim pentru cum ne ghidați în continuare! Vă așteptăm.
Ec. Buzasu Valentina
Director Financiar Contabil
Spitalul Clinic "Dr I Cantacuzino" București
ro_RORO